Een woonhof voor alle Sellingers

De woningtypen

Geclusterde groep woningen: pluswoningen (begane grond) en jongerenwoningen (verdieping met trapopgang)

De pluswoningen hebben een omvang van 50 vierkante meter. De woningen hebben een woonkamer- keuken, badkamer en slaapkamer. De woningen zijn geschikt om zorg te ontvangen en zijn rolstoel toegankelijk.

De jongerenwoningen hebben een omvang van 50 vierkante meter. Ze zijn gesitueerd boven de zorgwoningen en hebben een woonkamer-keuken, badkamer en slaapkamer. De woning heeft een balkon en berging.

De gezinswoningen hebben een omvang van 80 vierkante meter. Op de begane grond is de woonkamer-keuken en op de verdieping zijn 2 slaapkamers. De buitenruimte en berging zitten op de begane rond.

Geclusterde groep woningen: gezinswoningen (grijs) en levensloopbestendige senwoningen (1: geel; 2: blauw)

De 50 + woningen (1) hebben een omvang van 80 vierkante meter en zijn gelijkvloers. De woningen hebben een woonkamer-keuken, badkamer en twee slaapkamers. Op de begane grond zijn een buitenruimte en berging.

De grote 50+ (2) hebben een omvang van 100 vierkante meter. Op de begane grond zijn een woonkamer-keuken, badkamer en slaapkamer gesitueerd. Op de verdieping zijn twee slaapkamers. De buitenruimte en berging zijn op de begane grond.